top of page

GLAZENWASSER IN HASSELT, ZONHOVEN, LIMBURG EN VERDER

De mijnheer proper van Poetsteam Maria

Glazenwasser

Ramenwasser met een streepje voor

Een ruitenwasser in Hasselt, Zonhoven, Sint-Truiden of elders in Limburg nodig die uw ramen weer laat schitteren? Maak kennis met de enige mannelijke kracht tussen al het vrouwelijk enthousiasme bij Poetsteam Maria om uw ramen te wassen: een geroutineerde en gepassioneerde glazenwasser die steeds gaat voor een perfect schoon en streepvrij eindresultaat!

Ramen binnen en buiten, beneden en boven

De glazenwasser van Poetsteam Maria reinigt uw ramen binnen en buiten. Hierbij gaan we zeer grondig te werk: ook stof en vuil op scharnieren, tabletten, … ontsnappen niet aan zijn perfectionistische oog en reinigende kracht. Uw ruiten wassen op een moeilijk bereikbare plaats of hogere ramen schoonmaken? Geen probleem, die bereiken we probleemloos met een lift en/of ladder.

Handmatig of met osmose uw ramen wassen

Zowel voor een handmatige ramenwas op de traditionele manier als een ruitenwas met osmose kunt u bij ons aankloppen. Osmosewater is gezuiverd water zonder kalk en mineralen. Zo kunnen we al het vuil op uw ramen doeltreffend verwijderen en een streepvrij en vlekkeloos resultaat garanderen, ook op hoogte. Het resultaat is oogverblindend.

Zoekt u een glazenwasser in Zonhoven, Hasselt, Sint-Truiden, Limburg?
Poetsteam Maria zorgt voor een picobello eindresultaat!

GLAZENWASSER
bottom of page