top of page

STRIJKATELIER IN ZONHOVEN, HASSELT, HEUSDEN-ZOLDER ETC

Jarenlange ervaring als strijkatelier voor particulier en bedrijf

tapijtreiniger_2_524.png

Vakkundig strijken in Zonhoven

Poetsteam Maria is de referentie in Hasselt, Zonhoven, Heusden-Zolder, Sint-Truiden en omstreken al uw strijkdienst. Eerst jarenlang vanuit Hasselt en nu vanuit Zonhoven biedt ons strijkatelier een ophaal- en leverservice. Ons tarief wordt berekend aan de hand van het aantal strijkmanden (met 25 tot 30 kledingstukken) en is met €30 per wasmand verrassend voordelig.

Snelle en persoonlijke aanpak

Bij Poetsteam Maria in Zonhoven zit u goed voor een efficiënte service voor al uw strijkwerkzaamheden. Geen lange wachttijden bij ons, maar een snelle opstart met persoonlijke service. Zo ziet u bij ons dezelfde gezichten en geen aaneenschakeling van telkens weer andere werkkrachten. De ideale oplossing om een vertrouwensband en een goede samenwerking op te bouwen met al onze klanten. Strijken in Zonhoven begint bij Poetsteam Maria.

Een betrouwbare strijkdienst voor uw kledingstukken

Wilt u eenmalig uw kledingstukken laten strijken of zoekt u een langetermijnpartner? Bij Poetsteam Maria zit u altijd goed. Bij ons geen langlopende contracten, maar een flexibele samenwerking die u start of beëindigt wanneer u dat zelf wilt. Maak vandaag nog kennis met ons deskundig strijkatelier en geniet van het gemak van het strijken uitbesteden. Wij halen uw strijkgoed op en brengen het netjes gestreken terug in de regio Hasselt, Heusden-Zolder, Zonhoven en omstreken.

Contact opnemen voor het strijken van uw kledingstukken

Maak kennis met ons strijkatelier in Zonhoven en profiteer van een snelle strijkdienst met ophaal- en bezorgservice. Wij hanteren een vast tarief per volle wasmand. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Meer weten over ons aanbod? Neem dan snel contact met ons op, bij voorkeur via Whatsapp

STRIJKATELIER
bottom of page